O carte, o poveste – proiect cu prezență fizică pentru copii între 6 și 8 ani

Vă invităm cu drag în data de 21 mai 2021 de la ora 17:00 la următoarea întâlnire din cadrul proiectului pentru copii O carte, o poveste. De această dată bibliotecara noastră Roxana Stoenescu vă așteaptă cu o poveste neobișnuită despre un cocoș ambițios, precum și cu activități distractive.

Cocoșul Heinrich trebuie să exerseze în fiecare zi să cânte pentru a putea să-i ia locul tatălui său în viitor atunci când va fi mai mare și să aibă grijă de găinile din ogradă. Însă pe Heinrich îl fascinează cel mai mult clocitul ouălor, lucru de care se ocupă mama sa și celelalte găini. De ce ar fi clocitul ouălor doar o îndeletnicire potrivită pentru găini? Cocoșul Heinrich este hotărât să schimbe acest lucru.

Cum își va îndeplini visul cocoșul îndrăzneț vom afla împreună ascultând povestea în cadrul întâlnirii la Centrul Cultural German Sibiu.

Înscrierile se fac exclusiv prin e-mail în ordine cronologică la: biblioteca@ccgsibiu.ro

Număr maxim de participanți: 7 (Se respecta măsurile de distanțare și de dezinfectare a suprafețelor. Copiii sunt rugați să poarte măști pe întreaga perioadă a evenimentului.)

Preț: 20 Lei.

Organizator: Centrul Cultural German Sibiu
Susţinător: Goethe-Institut Bucureşti, Consulatul Republicii Federale Germania Sibiu
Sponsor: Star Assembly, Deutscher Wirtschaftsclub Siebenbürgen, Ascenda Systems S.R.L., Erasmus Büchercafe
Partener media: Hermannstädter Zeitung
Colaboratori: PrintAtu.ro, Nartea & Partners