Concurs de Ziua Internațională A Cărții

Descoperim lumea prin lectură
7 martie – 7 aprilie 2022

Concurs de Ziua Internațională a Cărții

De Ziua Internațională a Cărții, sărbătorită anual pe 23 aprilie, Centrul Cultural German Sibiu invită toți iubitorii de carte să participe la concursul Descoperim lumea prin lectură.

Te afli printre cei mai pasionați cititori ai bibliotecii noastre și te bucuri mereu de fiecare dată când ți-ai găsit cartea potrivită? Cu siguranță ai deja cărți preferate pe care cu drag le-ai recomanda și altora.

Scrie o recenzie a unei cărți preferate pe care ai împrumutat-o din biblioteca Centrului Cultural German Sibiu. Ai grijă ca textul recenziei să nu depășească 200 de cuvinte și să vină în ajutor persoanei care este în căutarea unei cărți interesante, captivante, terifiante sau amuzante. Recenzia ta și a celorlalți participanți va fi apoi publicată pe pagina de internet și pe rețelele social media ale Centrului Cultural German Sibiu, unde va putea fi citită și de alți pasionați de lectură.

Participând la acest concurs vei putea câștiga un voucher pentru cărți în valoare de 50 Lei.

Regulamentul de participare la concurs îl găsești mai jos.

Regulamentul de participare la concurs:

Secțiunea 1. Organizatorul concursului
1.1 Organizatorul concursului este Societatea Culturală Româno-Germană Sibiu / Centrul Cultural German Sibiu, cu sediul în Sibiu, str. Timotei Popovici nr. 9. Concursul Descoperim lumea prin lectură este susținut de Consulatul General al Republicii Germania și sponsorizat de Fundația Michael Schmidt.

1.2.Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul propriu www.ccgsibiu.ro. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (denumit in continuare “Regulamentul”) care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi / sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii. Modificările vor produce efecte numai după ce au fost comunicate participanților. Regulamentul este disponibil în limba germană și română.

1.3.Concursul reprezintă o acțiune de promovare a cărții și a lecturii în limba germană și română în rândul publicului larg, recompensând pe cei mai fideli cititori ai bibliotecii Centrului Cultural German Sibiu pentru implicarea lor în concursul Descoperim lumea prin lectură inițiat de Organizator. În cadrul concursului participanții au șansa de a câstiga, conform regulamentului acestui concurs un voucher pentru cărți în valoare de 50 Lei.

Secțiunea 2. Perioada de desfășurare a concursului
2.1 Perioada de derulare a concursului este: 7 martie – 07 aprilie 2022, data de 07.04.2022 fiind ultima zi în care vor fi acceptate recenziile de cărți.

2.2 După data încheierii concursului, Organizatorul nu mai are nicio responsabilitate și nu își asumă nicio obligație în legătură cu orice circumstanță care ar putea eventual conduce la concluzia actualității sau continuării acestui concurs.

2.3 Concursul este organizat și se desfășoară pe teritoriul județului Sibiu în conformitate cu prevederile prezentului Regulament și este accesibil tuturor participanților cu domiciliul în Sibiu. Participanții cu vârsta sub 18 ani au nevoie de acordul părintelui / tutorelui legal care acceptă termenii și condițiile prezentului Regulament.

SECȚIUNEA 3. Dreptul de participare
3.1 Nu sunt eligibili a participa la concurs angajații Organizatorului sau colaboratorii lor direcți.

SECȚIUNEA 4. Mecanismul concursului
Concursul se desfășoară conform următoarelor reguli:

4.1 Organizatorul invită pe cititorii săi să scrie o recenzie a unei cărți din biblioteca Centrului Cultural German Sibiu. Numele sau pseudonimul ales de fiecare participant la concurs va însoți fiecare recenzie.

4.2 Recenziile vor fi citite și numele sau pseudonimul fiecărui participant va fi notat pe un bilet care va ajunge în urna de extragere.

4.3 Recenziile câștigătoare vor fi corectate (după caz) și în cele din urmă postate pe pagina de internet (www.cccgsibiu.ro) și de facebook a Centrului Cultural German Sibiu
(www.facebook.com/CentrulCulturalGermanSibiu).

SECTIUNEA 5. Premiul
5.1 La finalul concursului se vor stabili cei 25 de câștigători prin tragere la sorți conform mecanismului mai sus descris. Fiecare premiu va fi atribuit unui câștigător numai în cazul îndeplinirii condițiilor menționate în acest concurs.

5.2 Câștigătorii vor fi anunțati în data de 23.04.2022 pe pagina de Facebook a Centrului Cultural German Sibiu. Voucherele vor putea fi ridicate în data de 26.04.2022, întrele orele 11:00-18:00 de la biblioteca Centrului Cultural German Sibiu (str. Timotei Popovici nr. 9).

Informații suplimentare la:
E-mail: biblioteca@ccgsibiu.ro

Organizator: Centrul Cultural German Sibiu
Susţinător: Consulatul Republicii Federale Germania Sibiu
Sponsor: Fundația Michael Schmidt
Partener media: Hermannstädter Zeitung
Colaborator: PrintAtu.ro