Biblioteca digitală prin oferta Goethe-Institut: Onleihe și Open Access

Descoperă și accesează Onleihe & Open Access

Ce este Onleihe? – Biblioteca digitală

Onleihe este un serviciu digital oferit de către biblioteca Goethe-Institut Bukarest. Acest serviciu vă permite să împrumutaţi, pe o perioadă limitată de timp, suporturi digitale precum cărţi electronice, audio în format electronic sau ziare electronice, prin simpla descărcare de pe Internet.

Utilizarea Onleihe este gratuită.

Prin serviciul Onleihe puteţi împrumuta titluri printr-un simplu click, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână în România și în Republica Moldova.

Pașii pentru înregistrare și condițîile tehnice necesare le găsiți aici.

Puteți accesa Onleihe aici.

Ce este Open Access? – Portal pentru cercetare literară

Portalul de căutare Open-Access al Institutului Goethe Atena vine cu o ofertă bogată pentru toți cei avizi de cunoaștere a literaturii din punct de vedere al cercetării.

Prin Open-Access Source aveți acces la aproximativ 3 milioane de publicații științifice online, accesibile gratuit, în diferite limbi (în principal germană și engleză, dar și în alte limbi). Baza de date acoperă o gamă largă de medii și oferă acces la cărți, articole, disertații, precum și la articole din ziare și reviste.

Nu este necesară apartenența la bibliotecă sau înregistrarea prealabilă. Accesul la sistemul Open Source este posibil în orice moment și de oriunde. Disponibilitatea trilingvă a site-ului web, formatul clar de prezentare și navigarea simplă și ușor de utilizat fac posibilă găsirea și descărcarea datelor într-un mod eficient.

O singură căutare – utilizare imediată – fără ocolișuri!

Te-am convins? Caută și descoperă baza de date prin Open-Access Source aici!